Adalet Bakanı Tunç’tan orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 12-17 Ağustos arasında Aydın, Muğla, İzmir, Manisa, Tunceli, Bolu ve Uşak'taki orman yangınlarına ilişkin gözaltına alınan 22 kişiden 9'unun tutuklandığını açıkladı.

Adalet Bakanı Tunç’tan orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 12-17 Ağustos tarihleri arasında Aydın, Muğla, İzmir, Manisa, Tunceli, Bolu ve Uşak’ta meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili yürütülen soruşturmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, yangınlar sebebiyle toplam 22 şüphelinin gözaltına alındığını, bunlardan 9’unun tutuklandığını belirtti.

Bakan Tunç’un yaptığı açıklamaya göre, gözaltına alınan şüphelilerden 5’i hakkında adli kontrol kararı verildi, 1 kişi ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Halen gözaltında bulunan 7 şüphelinin ise işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturmaların titizlikle ve çok yönlü olarak devam ettiğini vurgulayan Bakan Tunç, "Hayat kaynağımız ormanlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yeşil Vatan’ımızı korumak için fedakarca görev yapan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Orman yangınlarıyla ilgili soruşturmaların sürdüğünü ifade eden Bakan Tunç, yangınların çıkış nedenlerinin ve sorumlularının tespit edilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Adalet Bakanı Tunç’tan orman yangınlarıyla ilgili flaş açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.