WhatsApp kullanıcılarına müjde: Dolandırıcılardan gelen mesaj ve aramalara son

WhatsApp kullanıcılarını bezdiren dolandırıcıların mesaj ve aramalarına karşı önemli bir adım atıldı. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının güvenliğini artırmak amacıyla yeni bir güncelleme ile dolandırıcılardan gelen istenmeyen mesaj ve aramaları engelleme özelliğini duyurdu.

WhatsApp kullanıcılarına müjde: Dolandırıcılardan gelen mesaj ve aramalara son

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- WhatsApp kullanıcılarını bezdiren dolandırıcıların mesaj ve aramalarına karşı önemli bir adım atıldı

Son yıllarda, özellikle yurt dışından gelen ve yabancı numaralardan gönderilen mesajlar, birçok kullanıcıyı rahatsız ediyordu. Bu mesajlar, genellikle yasa dışı yollarla ele geçirilen kullanıcı bilgileriyle dolandırıcılık amacı taşıyan içerikler olarak dikkat çekiyordu. WhatsApp, kullanıcılarının bu şikayetlerini dikkate alarak, yeni bir güncelleme ile bu tür mesajların ve aramaların önüne geçmeyi hedefliyor.

Gelecek olan Android 2.24.8.11 sürümüyle birlikte, WhatsApp kullanıcıları artık kayıtlı olmayan numaralardan gelen mesajları ve aramaları engelleyebilecek. Bu özellik, kullanıcının tercihine bağlı olarak aktif hale getirilebilecek ve böylece bilinmeyen numaralardan gelen rahatsız edici aramalar ve mesajlar otomatik olarak engellenecek. Ayrıca, link ön izlemelerinin devre dışı bırakılabileceği bir başka özellik de kullanıcılara sunulacak.

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle birlikte kullanıcılar, ayarlar bölümünden bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engelleme seçeneğini aktif hale getirebilecek.

WhatsApp kullanıcılarına müjde: Dolandırıcılardan gelen mesaj ve aramalara son

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.