Çiftçiler için müjdeli haber geldi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Hayvancılık sektörüne yönelik müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024-2026 yılları arasında uygulanacak olan yeni destekleme programını duyurdu. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çiftçiler için müjdeli haber geldi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, hayvancılıkla uğraşan çiftçiler için yeni teşvik desteği sağlanacak. Bu programa göre, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık başta olmak üzere, arıcılıktan ipek böceği yetiştiriciliğine kadar pek çok alanda üreticilere teşvik sağlanacak.

Bakanlık tarafından açıklanan yeni destekler, yerli üretimin artırılmasını ve hayvan genetik kaynaklarının korunup geliştirilmesini amaçlıyor. Bu program, yerel üreticilerin daha rekabetçi bir yapıya kavuşmasını hedeflerken, sektörün sürdürülebilirliğine de katkı sunacak.

Destek programından yararlanmak isteyen üreticiler için başvuru şartları ve ödeme süreçleri de netlik kazandı. Üreticiler, belirlenen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirebilecek ve hak edenlere ödemeler sürecin sonunda yapılacak. Yeni destek programı, 1 Ocak 2025 itibarıyla yürürlüğe girecek ve sektörde önemli bir dönüşümün kapısını aralayacak.

Çiftçiler için müjdeli haber geldi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.