Ünlü oyuncu kendini açık artırmaya satışa çıkardı: Teklif 30 bin doları aştı

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, hayırsever bir amaçla kendini açık artırmaya çıkardı. Bu sıra dışı girişim, hem sinema dünyasında hem de hayırseverlik camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

Ünlü oyuncu kendini açık artırmaya satışa çıkardı: Teklif 30 bin doları aştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, kendini açık artırmaya çıkardı.

HAYIR İÇİN AÇIK ARTIRMA

Clooney, açık artırmayı, kişisel olarak desteklediği ve yönettiği hayır kurumlarından biri olan Clooney Adalet Vakfı'nın yararına düzenliyor. "George Clooney ile İyi Bir Akşam" başlığı altında gerçekleştirilen bu etkinlik, hem hayırseverliği teşvik etmek hem de hayranlarına unutulmaz bir deneyim sunmak amacı taşıyor. Etkinlik, özellikle Clooney’nin popülerliği ve sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle büyük bir ilgiyle karşılandı.

TEKLİFLER HIZLA YÜKSELİYOR

Daily Mail'in  haberine göre açık artırmanın başlangıç fiyatı 10 bin dolar olarak belirlenmişti. Ancak, Clooney ile New York'ta özel bir akşam yemeği ve kokteyl randevusu için teklifler hızla artış gösterdi. Şu anda teklifler 31 bin dolara kadar yükselmiş durumda ve organizatörler, bu rakamın 60 bin dolara kadar çıkmasını bekliyor. Bu etkinlik, 20 Ağustos'ta sona erecek ve bu tarihe kadar tekliflerin daha da artması öngörülüyor.

ETKİNLİK DETAYLARI

Kazanan kişi, Clooney ile 24 Eylül’de New York'ta düzenlenecek özel bir akşam yemeği ve kokteyl partisinde buluşma fırsatı yakalayacak. Etkinlikte, kazanan kişi yanında bir misafir de getirebilecek. Bu özel deneyim, George Clooney’nin kişisel ve profesyonel yaşamına dair sohbetler, anekdotlar ve samimi bir akşam yemeği içeriyor. Ayrıca, etkinlikte yer alacak diğer özel konuklar ve program detayları da büyük bir merakla bekleniyor.

 

 

Ünlü oyuncu kendini açık artırmaya satışa çıkardı: Teklif 30 bin doları aştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.