Bilecik Valisi Şanlıurfa’yı unutmuyor! 12 yıl geçti ama hala Şanlıurfalılar için çalışıyor

2008-2012 yılları arasında Akçakale’de kaymakamlık yapan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Şanlıurfa’da görev yapmasının üstünden yıllar geçmesine rağmen hala Şanlıurfa için çalışmalarına devam ediyor. Vali Aygöl son olarak tarım işçileri için Bilecik’in Osmaneli ilçesinde konteyner kent çalışmaları başlattı. Bilindiği üzere tarım işçisi denince akla ilk gelen şehirlerden biri Şanlıurfa oluyor.

Bilecik Valisi Şanlıurfa’yı unutmuyor! 12 yıl geçti ama hala Şanlıurfalılar için çalışıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Bilecik Valisi olarak atanan Şefik Aygöl, 12 yıl önce görev yaptığı Şanlıurfa için çalışmalarına devam ediyor. 

2008-2012 yılları arasında Akçakale’de kaymakamlık yapan Vali Aygöl, bu süre zarfında birçok projeye imza atmıştı. Akçakalelilerin fahri hemşehri olarak kabul ettiği Ayygöl, hala Şanlıurfalıların yararına olacak çalışmalar yapıyor. 

Bilindiği üzere Türkiye’de tarım işçisinin en fazla olduğu şehir Şanlıurfa. Vali Aygöl, Şanlıurfa ve diğer birçok ilden gelen tarım işçilerinin konaklaması için Bilecik’in Osmaneli ilçesinde konteyner kent çalışmaları başlattı.

Şefik Aygöl, Ankara’da Vilayetler Birliği Genel Sekreterliği yaptığı esnada Şanlıurfa’ya yaptığı katkılardan birisi de tarihi Yorgancı Sokağı’ndaki 11 evi turistik vilayet oteller zincirine dahil etmesiydi. 

Bilecik Valisi Şanlıurfa’yı unutmuyor! 12 yıl geçti ama hala Şanlıurfalılar için çalışıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.