Ankara’da önemli görüşme: Şanlıurfa’nın eğitim ihtiyaçları Bakan Tekin’e iletildi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi ve milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret ederek kentin eğitimdeki ihtiyaçlarını, özellikle de derslik taleplerini iletti.

Ankara’da önemli görüşme: Şanlıurfa’nın eğitim ihtiyaçları Bakan Tekin’e iletildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi ve Şanlıurfa milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret etti. 

Ziyarete, Şanlıurfa milletvekilleri Bekir Bozdağ, A. Emin Önen, Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Eyyüpoğlu, Abdürrahim Dusak, Mehmet Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak da katıldı.

Görüşmede, Şanlıurfa'nın eğitim alanındaki mevcut durumu ele alındı.

 Heyet, özellikle derslik ihtiyacı başta olmak üzere kentin eğitimle ilgili diğer taleplerini Bakan Tekin'e iletti. Şanlıurfa'nın eğitimde daha iyi bir noktaya taşınması için gerekli adımların atılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında bir paylaşım yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, "Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin ile Şanlıurfa'mızın eğitimdeki son durumunu konuştuk, başta derslik talebi olmak üzere ilimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettik. Şanlıurfa'mıza ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederim.” dedi.

Ankara’da önemli görüşme: Şanlıurfa’nın eğitim ihtiyaçları Bakan Tekin’e iletildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.