İbrahim Tatlıses’i üzen haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yakın arkadaşı sinema oyuncusu 88 yaşındaki Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

İbrahim Tatlıses’i üzen haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakınları tarafından evinde baygın bulunan oyuncu Aydemir Akbaş (88), hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındı. Pek çok kez kansere yakalanan oyuncu, aynı rahatsızlık nedeniyle tedavi görüyordu. Sanatçının yakın dostu İbrahim Tatlıses, arkadaşı için sevenlerinden dua istedi.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yoğun bakımda tedavisi süren Akbaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş, şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Tedavisi süren Akbaş, sağlık durumuyla ilgili "Mesaj atan, merak eden çok oluyormuş. İlginize ve dualarınıza müteşekkirim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sevenlerime de müjde olsun kanser değerlerim yarı yarıya azalmış. Bırakmak yok, tedaviye devam" demişti.

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR?

Aydemir Akbaş, (25 Şubat 1936), Arnavut kökenli Türk senarist, yönetmen ve sinema oyuncusu.

1964'de Atıf Yılmaz'ın Keşanlı Ali Destanı, oynadığı ilk filmdir. Türk sinemasının gişe hasılatı bakımından neredeyse battığı dönemde, sinema sektörünü kurtarmak ve hızla kapanmakta olan sinema salonlarının iş yaparak açık kalması adına Yeşilçam'ı saran seks filmlerindeki rolleriyle ünlü olan Aydemir Akbaş bu dönemde dahi asıl titri olan dram ve komedi tarzından vazgeçmemiş, bulunduğu her filmi de bu özellikleriyle şekillendirmiştir. Sinema hayatı boyunca en zor dönemlerde bile tiyatro çalışmalarını da aktör, senarist ve yönetmen olarak başarıyla sürdürmüş ve halen de her koşulda devam ettirmektedir.

 

İbrahim Tatlıses’i üzen haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.