Özgür Özel’in ayağı kırıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağının kırıldığını açıkladı.

Özgür Özel’in ayağı kırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sağlık durumu hakkında önemli bilgiler paylaştı. Başarır, Özel’in bir kaza sonucu ayağını kırdığını duyurdu.

Başarır, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ancak ayağında basit bir kırık meydana geldi. Yarından itibaren doktorların gözetiminde ortopedik bir yardım alarak yürüyebileceği öngörülüyor” dedi.

CHP Grup Başkanvekili, Özel’in Filistin'in bağımsızlık mücadelesine olan desteğini vurgulamak için bu açıklamayı yapması gerektiğini belirterek, “O da Filistin halkının haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi. Buradan bir kez daha Filistin halkının ve devletinin bağımsızlığını destekliyor ve işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sabah konuyu söyleyecektik ama toplantı önemli olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru buldum" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in ayağı kırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.