Bu habere bakmadan gitmeyin! Şanlıurfa’da yeni dönem başlıyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, aile hekimliği sisteminde köklü değişikliklere gidileceğini açıkladı. Bakan Memişoğlu, 27 bin aile hekimini “sağlık danışmanı” olarak konumlandıracaklarını belirterek, aile sağlığı merkezleri ile hastanelerin entegrasyonunu sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Bu habere bakmadan gitmeyin! Şanlıurfa’da yeni dönem başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara'da medya temsilcileriyle bir araya gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, aile hekimliğinin güçlendirilmesi için atılacak adımları detaylandırdı.

 "Birinci basamak sağlık hizmetini kuvvetlendirirken, vatandaşlarımızın aile hekimlerine başvurularını teşvik edeceğiz" diyen Memişoğlu, sorunların köküne inerek köklü çözümler üretme gayretinde olduklarını vurguladı.

Bakan Memişoğlu şunları kaydetti:

"Birinci basamak sağlık hizmeti sunan aile hekimliğini kuvvetlendirirken, vatandaşlarımızın aile hekimine başvurmalarını teşvik edecek adımlar atacağız. Sorunların köküne gidecek, sorunları kökten çözme gayretinde olacağız. Aile sağlığı merkezlerimizdeki kurum kültürünü daha ileri seviyeye taşıyacak ve merkezlerimiz ile 2. ve 3. basamak sağlık kuruluşlarını entegre edeceğiz." 

Bu habere bakmadan gitmeyin! Şanlıurfa’da yeni dönem başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.