Hesabı olan yaşadı: Ziraat Bankası müşterilerine ödeme yapacak!

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, QR (karekod) ile yapılan ödemelerde, 200 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Peki, bu kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar…

Hesabı olan yaşadı: Ziraat Bankası müşterilerine ödeme yapacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Bankası, müşterilerine heyecan verici bir kampanya sunarak QR (Karekod) ile yapılan ödemelerde 100 TL değerinde Bankkart lira hediye edeceğini açıkladı. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için kampanya şartları ve katılım koşulları ise merak konusu oldu. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyasına dair detayları ve katılım şartlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Banka, QR ödeme yöntemi ile gerçekleştirilecek olan her 200 TL ve üzeri alışverişte 10 TL hediye verecek. Bu hediye, kampanya süresince toplamda 100 TL’ye kadar kazanılabilecek.

KATILIM SÜRECİ

Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşterilerin, kampanyadan yararlanabilmeleri için öncelikle Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılmaları gerekiyor. Alışveriş yapılmadan önce katılım gerçekleştirilmesi, kampanyanın şartları arasında yer alıyor.

Ayrıca, aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamına dahil edilecek. QR ödeme ile yapılan alışverişler, hem peşin hem de taksitli olarak gerçekleştirilebiliyor.

KAZANÇ VE KULLANIM

Kampanya, her müşteri için 100 TL Bankkart Lira ile sınırlı. Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere ödeme anında verilecek. Kazanılan bu Bankkart Liralar, hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman kullanılabilecek. Ayrıca, bu Liralar, Ziraat Bankası'nın anlaşmalı üye işyerlerinde de geçerli olacak.

Kampanya, bireysel Bankkart sahiplerine özel olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya dışında kalıyor. İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı veya nakit çekim işlemleri de kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

 

 

Hesabı olan yaşadı: Ziraat Bankası müşterilerine ödeme yapacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.