Ligin en pahalı takımları belli oldu! Amedspor ilk 5'te, Şanlıurfaspor….

2024-2025 sezonu başlarken, transfer süreci de hızla devam ediyor. Kulüplerin güncel piyasa değerleri merak edilirken, Trendyol 1. Lig'de takımların son transferleri ile piyasa değerleri güncellendi. Peki, Şanlıurfaspor bu sıralamada nerede yer aldı?

5

2024-2025 sezonu başlarken, Trendyol 1. Lig'deki takımların piyasa değerleri güncellenmiş durumda. Transfer sürecinin hızla devam ettiği bu dönemde, kulüplerin güncel değerleri de merakla bekleniyor. Son veriler doğrultusunda, Amedspor ligin en pahalı takımları arasında 5’inci sırada yer alırken, Şanlıurfaspor’un durumu ise dikkat çekiyor.

Transfermarkt verilerine göre, Şanlıurfaspor 3 milyon 340 bin euro piyasa değeri ile ligin en düşük piyasa değerine sahip kulüpleri arasında yer alıyor. 20 takımın bulunduğu ligde sarı-yeşilli ekip, 18’inci sırada konumlandı. Şanlıurfaspor, güncel piyasa değerinde 2 rakibinin önünde yer alırken, 17 rakibinin gerisinde kaldı.

Şanlıurfaspor’un komşu ili Diyarbakır ekibi Amedspor ise 5’nci sırada yer aldı.

Bu durum, Şanlıurfaspor'un transfer döneminde yapacağı hamlelerin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Taraftarlar, kulübün bu sezonki performansını ve transfer stratejisini merakla bekliyor.

İşte liste: