Cem Küçük canlı yayında yorumladı: "Gülpınar'ın AK Parti'ye geçme ihtimali yüksek!"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın AK Parti'ye geçeceği iddialarına yönelik Başkan Gülpınar "Halk nerede istiyorsa orada olurum" derken Gazeteci Cem Küçük canlı yayında "Gülpınar'ın AK Parti'ye geçme ihtimali çok yüksek" yorumunda bulundu.

Cem Küçük canlı yayında yorumladı: "Gülpınar'ın AK Parti'ye geçme ihtimali yüksek!"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




ANKARA- AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıldönümünde partiye geçiş iddiaları ulusal medyanın da gündeminde.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olan Mehmet Kasım Gülpınar 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) aday oldu ve seçimi kazanarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. 

Göreve geldiğinden bu yana kendisinin yeniden AK Parti'ye geçip geçmeyeceği merak konusu iken son günlerde iddialar AK Parti'ye geçeceği yönünde güçlendi. Gazeteci Cengiz Aksan geçişinin önünde bir engel olmadığını ifade ederek "Dönmemesi için bir neden var mı, neden dönmesin? Asıl mesele Büyükşehir Belediye Başkanı olarak mı dönecek, büyükşehiri teslim edip üst bir görevle mi dönecek?

Bence cevap aranması gereken asıl soru bu..." dedi ve kamuoyunda tartışmalar başladı.

BAŞKAN GÜLPINAR AK PARTİ'YE GEÇECEK Mİ?

Eleştirilerin de yapıldığı bu süreçte Başkan Gülpınar "Bazı gelişmeler var" diyerek konuya açıklık getirdi ancak geçişine dair " Halk ne derse o" cevabını verdi.

Bugün ulusal medyada da gündem Başkan Gülpınar'ın eski partisine dönüp dönmeyeceği oldu. Habertürk'te katıldığı canlı yayında gelişmeleri yorumlayan Gazeteci Cem Küçük "Kasım bey ve AK Parti için görüşmeler bakan ve vekiller üzerinden de yürüyor. Geçme ihtimali yüksek. Kesin geçer demiyorum, geçebilir diye düşünüyorum" dedi.

GÖZLER YARINDA AMA...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin yarın ki 23'üncü kuruluş yıl dönümünde partiye katılımlar olacağını söylemiş ve "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. İki milletvekili katılacak. Görüşmeler de sürüyor. Yeni katılımlar olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Başkan Gülpınar'ın transfer iddialarına dair de gözler yarına çevrilirken Gazeteci Aksan yarın AK Parti'ye geçecek isimler arasında Başkan Gülpınar'ın olmadığını ifade ederek "AK Parti'nin yarınki programında partiye katılacak olan isimler arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar bulunmuyor. Bugün 2 haftalık izne ayrılan Başkan Gülpınar'ın bu süreçte değerlendirme ve görüşmelerini yapıp, kamuoyunu yoklayacağı, kararını buna göre vereceği düşünülüyor" dedi. 

Başkan Gülpınar'ın geçişi gündemindeki yerini koruyacağa benziyor.

Cem Küçük canlı yayında yorumladı: "Gülpınar'ın AK Parti'ye geçme ihtimali yüksek!"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.