Şanlıurfa'da yüzlerce polis sahaya indi! Gözaltılar var

Şanlıurfa’da kent merkezinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. 450 polisin katılımıyla düzenlenen operasyon, eğlence yerleri, park ve meydanlarda yapıldı. Yapılan operasyonlarda 26 şüpheli gözaltına alındı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamaları gerçekleştirdi.

Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan polis ekipleri, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici’nin talimatıyla akşam saatlerinde denetimlere başladı.

3 saat süren denetimlerde, 17 bin 272 kişinin kimlik kontrolü yapıldı ve hakkında yakalama kararı bulunan 26 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sırasında, 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 87 gram esrar, 10 uyuşturucu hap ve 3 bin 260 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki huzur ve güvenliği artırmak için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.