Şanlıurfalı sanatçının kızı Dilan Çıtak: Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın şükür diyorum...

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak arasında sular durulmuyor. Son olarak ikili arasında yaşanan gerginlik sonrası Tatlıses, sosyal medya hesabından gönderme yaparak, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana 'Baba bunlarla muhatap olma” ifadelerini kullandı. Dilan Çıtak’tan ise cevap gecikmedi…

Şanlıurfalı sanatçının kızı Dilan Çıtak: Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın şükür diyorum...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses ile Işıl Çıtak’tan dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak arasında son dönemlerde yaşanan gerginlik tırmanıyor.

Magazin gündemini sarsan olaylarda Tatlıses son olarak kızı Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile tartışmıştı.

'Beyaz Magazin' programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile tartışırken sinirlerine hakim olamamış, “Peki bu düğünü ben yapmadıysam kim yaptı? Analı-kızlı çok güzel yalan söylüyorsunuz. Sinirden elim ayağım titriyor. Olmaması gereken şeyler oluyor. Ben kötü bir baba değilim. 72 yaşında köpek gibi sahneye çıkıyorum para kazanayım diye. Kendime mi yapıyorum bunu?” diyerek konuşmuştu. Tatlıses "Parmaklarım titriyor. Elim ayağım titriyor. Bu kadınla beni muhatap etmeyin" diye bağırarak program ayrılmıştı.

Hürriyet’te yer alan habere göre Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, “Şu an karşınızda bir imparator var ve saltanatı yıkılmasın diye uğraşıyor. Gözüme değil de mesaja mı inanacağım? Ayşegül Yıldız da her şeyin farkında. Maalesef zor durumlara düştüğü için konuşmaz. Benim, İdo ya da başka biriyle problemim yok. Problemi yaratan kişi kendisi. Maalesef çocuklar arasındaki husumeti, adaleti sağlayamayan da kendisidir” ifadelerini kullandı.

Haberin devamında Bilal Özcan'a konuştuğu ifade edilen İbrahim Tatlıses’in, kızının iddialarına şu şekilde yanıt verdiği belirtildi:

“Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim sen ise sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim birimi beş beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anılması gerekir. Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim. Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa’ ki çocuklarım aradı başıma hepsi toplandı ama Dilan yoktu. Bunları nereden çıkartıyor"

İkili arasında yaşanan gerginliklerin ardından Tatlıses, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı. Şanlıurfalı ünlü sanatçı yardımcısı Tuğçe Korkmaz ile kahve içerken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak şunları kaydetti:

"Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana 'Baba bunlarla muhatap olma'. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine. Tuğçe Hanım da kahve yaptı. Birlikte içiyoruz. Saygı ve sevgiyle..."

Sosyal medya üzerinden yapılan manidar paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. Ünlü sanatçının ardından kızı Dilan Çıtak sessizliğini yeniden bozdu. Çıtak, "Beni ben olduğum için sevenlerin fazlalığını görüp yorumlarını okurken bizim gülümseme... İyi ki varsınız” diyerek yaptığı paylaşımın devamında şu sözlere yer verdi:

“Dipnot: Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin. Zaten baya istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın oh diyorum şükür diyorum. Hadi size güzel haber..."

Şanlıurfalı sanatçının kızı Dilan Çıtak: Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın şükür diyorum...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.