Şanlıurfa’nın dört ilçesinde gerçekleşti

Şanlıurfa’nın dört ilçesinde av sezonu bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Şanlıurfa’nın dört ilçesinde gerçekleşti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Şube Müdürlüğüne bağlı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği görev ve sorumluluk alanındaki personel yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri 2024-2024 Merkez Av Komisyonu Kararları (MAK) ile 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hakkında sunum yaptı.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri, Kara Avcılığı Kanunu uygulamaları başta olmak üzere Avcılık Hizmetleri İş ve İşlemleri hakkında görevli jandarma personeli, fahri müfettişler, STK  ve ilgili kurumlara  sunum yaparak, sistem hakkında bilgi aktardı.

Birecik, Suruç, Halfeti ve Bozova İlçelerinde bilindirme toplantıları tamamlandı. 

İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte oluşturulan takvim doğrultusunda bilgilendirme toplantıları il genelinde devam edeceği belirtildi. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) Şanlıurfa Şubesinden yapılan açıklamada;

“Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğümüzce 2024-2025 Av Sezonu öncesinde 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu uygulamaları başta olmak üzere Avcılık Hizmetleri İş ve İşlemleri hakkında Jandarma Karakol Komutanlıklarına, Fahri Av Müfettişlerine, ilgili kurum ve STK’ lara yönelik bilgilendirme toplantıları; Birecik, Suruç, Halfeti ve Bozova İlçelerimizde tamamlanmıştır. İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte oluşturulan takvim doğrultusunda bilgilendirme toplantıları İl Genelinde devam etmektedir”

Şanlıurfa’nın dört ilçesinde gerçekleşti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.