Yeni dönem başlıyor! Şanlıurfa’ya büyük kolaylık sağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa ve tüm Türkiye için önemli bir gelişmeyi duyurdu. Artık, tünel, köprü ve otoyol geçiş ödemeleri e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Yeni dönem başlıyor! Şanlıurfa’ya büyük kolaylık sağlayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, araç sahiplerinin tünel, köprü ve otoyol geçiş ödemelerini artık e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebileceğini duyurdu.

Bakan Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TÜRKSAT tarafından güncellenen e-Devlet sisteminin Karayolları Genel Müdürlüğü ile özel işletmeciler tarafından yönetilen tüm ücretli yolları kapsayacak şekilde genişletildiğini belirtti. “Vatandaşlarımız, e-Devlet üzerinden güvenli bir şekilde geçiş ödemelerini yapabilecek. Bu sistem, araç sahiplerine geçişlerini takip etme, borç ve cezalarını ödeme konusunda büyük kolaylık sağlayacak,” dedi.

Yeni sistem, borç ödeme, ihlalli geçiş bildirimleri ve borç sorgulama gibi işlemleri daha pratik ve kullanıcı dostu hale getiriyor. Ancak, bu hizmetten yalnızca plakası e-Devlet sisteminde kayıtlı olan araç sahiplerinin yararlanabileceği vurgulandı.

Bakan Uraloğlu, “Amacımız, dijital hizmetlere erişimi artırarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve bu hizmetleri daha pratik ve güvenli hale getirmektir,” ifadelerini kullanarak, bu gelişmenin vatandaşların yaşam standardını yükseltmeye yönelik önemli bir adım olduğunu da sözlerine ekledi.

Şanlıurfa’da hayatı kolaylaştıracak bu dijital uygulamanın, birçok araç sahibi için zaman ve maliyet avantajı sağlaması bekleniyor.

 

 

 

 

Yeni dönem başlıyor! Şanlıurfa’ya büyük kolaylık sağlayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.