Gelecek Partisi, AK Parti’ye dönecek mi? Eski AK Partili vekilden sert açıklama

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Ahmet Davutoğlu'nun liderliğindeki Gelecek Partisi'nin AK Parti'ye geri dönme olasılığına sert bir dille tepki gösterdi.

Gelecek Partisi, AK Parti’ye dönecek mi? Eski AK Partili vekilden sert açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi’nden bazı milletvekillerinin AK Parti’ye geçeceği iddia edilmişti. Eleştirilere neden olan bu iddiaların ardından Gelecek Partisi cephesinden konuyla ilgili açıklama gelmişti.

 

GELECEK PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA: DAVUTOĞLU'NUN BİLGİSİ VAR

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, bazı Gelecek Partili milletvekillerinin AK Parti ile görüşmelerde bulunduğunu doğruladı. Yamalı, "Ahmet Davutoğlu'nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. Eğer AK Parti'ye geçeceksek, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte geçeriz" ifadelerini kullandı.

 

METİNER'DEN SERT ELEŞTİRİ: "ÖZELEŞTİRİ ŞART"

Gelecek Partisi’nden yapılan bu açıklamanın ardından Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, “Ayrılışlarının ardından Erdoğan'a karşı cephe alarak muhalefet saflarında mücadele edenlerin, şimdi yeniden AK Parti'ye dönme mesajı vermelerini şaşkınlık verici" olarak nitelendirdi. Metiner, "Önce birliği dağıtmak için ayrıldınız, Erdoğan karşıtı bir cephede militan oldunuz, şimdi ise birliği sağlama gerekçesiyle dönme mesajı veriyorsunuz. Bravo!" diyerek tepki gösterdi.

Metiner, özeleştirinin önemine vurgu yaparak, "Bir özeleştiri vererek dönerseniz hiç itirazım olmaz. Hatadan dönmek erdemliliktir. Ancak, kendinizi birliği sağlayacak siyasi mesih gibi takdim etmenize itirazım var" şeklinde konuştu. Eski AK Parti milletvekili, hataların kabul edilmesi gerektiğini belirterek, "Sonuçta hepimiz hatalarımızı kabul ederek birbirimize yeniden sarılmalıyız" dedi.

 

Gelecek Partisi, AK Parti’ye dönecek mi? Eski AK Partili vekilden sert açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.