Şanlıurfa’da her yıl onlarca can alıyor! Vali Şıldak tekrar uyardı

Şanlıurfa’da her yıl yaz aylarında sulama kanalları ve göletlerde onlarca can gidiyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, boğulma vakalarının artışını önlemek amacıyla su kanalları, barajlar, göletler ve derelerde suya girilmesinin yasaklandığını yeniden hatırlattı. Şıldak, vatandaşları bu yasaklara uymaya ve çocuklarını korumaya çağırdı.

Şanlıurfa’da her yıl onlarca can alıyor! Vali Şıldak tekrar uyardı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da havaların ısınmasıyla birlikte boğulma vakaları da başladı.

Her yıl yaz aylarında onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bu olaylarla ilgili Şanlıurfa Valiliği geçtiğimiz ay önemli bir tedbir aldığını duyurdu. 

Bu kapsamda boğulma vakalarının önüne geçilmesi amacıyla sulama kanalları, baraj, akarsu, göl ve göletlere girilmesinin yasaklandığını bildirmişti.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı.

Vali Şıldak, yaz aylarında boğulma vakalarının artışını önlemek amacıyla su kanalları, barajlar, göletler ve derelerde suya girilmesinin yasaklandığını yeniden hatırlattı. Güvenlik güçlerinin denetimleri artırdığı ve kurallara uymayanlara idari para cezaları uygulandığı uyarısında bulundu. Şıldak, vatandaşları bu yasaklara uymaya ve çocuklarını korumaya çağırdı.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN GİRMESİNE İZİN VERMEYELİM”

Vali Şıldak paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Şanlıurfa Genelinde Su Kanalı, Baraj, Gölet Ve Derelerde Suya Girilmesi Valiliğimiz Tarafından YasaklanmıştırBoğulma Olaylarını Önlemek Amacıyla Alınan Bu Tedbir Gereğince, Güvenlik Güçlerimiz Risk Seviyesi Yüksek Olan Yerlerde Sürekli Denetim Yapıyor, Kurallara Uymayanlara İdari Para Cezası Uyguluyor. Lütfen Yasaklanmış Olan Bu Tür Sulara Girmeyelim, Çocuklarımızın Girmesine İzin Vermeyelim”.

 

Şanlıurfa’da her yıl onlarca can alıyor! Vali Şıldak tekrar uyardı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.