Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu’ndan önemli açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, “Ciddi aşama kaydedildi, gerekenler yerine gelince engel kalkacak” dedi.

Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu’ndan önemli açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram 2 Ağustos tarihinde BTK kararıyla erişime engellendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bütün platformlar ile iletişim halinde olduklarını belirterek, toplumun ve ülkenin hassasiyetleri noktasında takipler yapılacağını kaydetti.

Sosyal medya hesabında Instagram’ın yasaklanmasıyla ilgili açıklamada bulunan Bakan Uraloğlu, ciddi aşamaların kaydedildiğini belirterek, gerekenlerin yerine getirilince Instagram engelinin kalkacağını ifade etti.

Bakan Uraloğlu, Instagram'a yönelik erişim engeli hakkında yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 

"Hepimizin kullandığı, ülkemizde 60 milyona yakın kullanıcısı olan sosyal medya platformuna karşı yaklaşımımız asla yasakçı bir bakış açısıyla olmadı. Bizim “Ne yaparlarsa veya nasıl davranırlarsa kapatırız” üzerine kurulu bir yaklaşımımız yok. Gözden kaçırılmaması gereken konu şu ki; bizlerin ülke olarak gösterdiği demokratik yaklaşımı maalesef bu platformlar göstermiyor. Bütün platformlarla her zaman iletişim halindeyiz. Bizlerin de isteği faaliyetlerini devam ettirmeleri yönünde. Ama katalog suçlar dediğimiz toplumun ve ülkemizin hassasiyetleri noktasında tabii ki takiplerimizi yapıyor olacağız.,"

Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu’ndan önemli açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.