Şanlıurfa'ya ne zaman gelecek? Şimdi komşu ilde

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bugün Şanlıurfa’nın komşu ili Adıyaman’daydı. Burada sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini inceleyen Memişoğlu, başka şehirlere de gezilerde bulunacağını söylemişti. Memişoğlu’nun Şanlıurfa’ya ne zaman geleceği merak edildi.

Şanlıurfa'ya ne zaman gelecek? Şimdi komşu ilde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bugün Adıyaman’da sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini yerinde incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdi. Adıyaman Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, burada Vali Dr. Osman Varol, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve diğer yetkililerle sağlık yatırımları ve hizmetleri hakkında kapsamlı bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası, Adıyaman’da sağlık tesislerini gezerek buralardaki gelişmeleri yerinde değerlendiren Memişoğlu, sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi. Çalışanlara özverili çalışmaları için teşekkür eden Bakan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanları ve yetkililerle bir basın toplantısı düzenledi.

ŞANLIURFA'YA NE ZAMAN GELECEK?

Görevi devralmasından sonra ilk ziyaretlerini deprem bölgesine yapan Memişoğlu, bugün Adıyaman’daydı. Adıyaman'daki programda başka şehirleri de ziyaret edeceğini vurgulayan Memişoğlu, buradan Malatya’ya geçecek. Ancak, Şanlıurfa’ya yapılacak bir ziyaretin tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Şanlıurfa'daki sağlık yatırımları ve hizmetlerinin değerlendirilmesi açısından önemli olan bu ziyaretin ne zaman gerçekleşeceği, merakla bekleniyor.

Şanlıurfa'ya ne zaman gelecek? Şimdi komşu ilde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.