Şanlıurfalı üretici Antalya’da rekor kırdı!

Antalya’da seracılık yapan Şanlıurfalı İlhami Durmaz üretim yaptığı domatesler ile görenleri hayrete düşürüyor. Durmaz, yetiştirdiği domateslerde elde ettiği verim ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şanlıurfalı üretici Antalya’da rekor kırdı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da seracılık yapan Şanlıurfalı İlhami Durmaz, bu yıl ektiği domates tohumu çeşidiyle önceki yıllara göre daha çok verim aldığını ifade etti.

Arkadaşının tavsiyesi üzerine farklı bir domates tohumu ile ekim yapan İlhami Durmaz, elde ettiği domateslerin güzel bir irilikte olduğunu kaydederek elde ettiği ürünlerden gayet memnun olduğunu dile getirdi.

Daha önce bu tohum ile tanışmadığını ve ekimini yaparken koktuğunu vurgulayan Durmaz, sezonda yerlerini çoğaltarak tekrardan aynı ürün ile dikim yapacağını söyledi.

DURMAZ: TAVSİYE ÜZERİNE BİZDE DİKTİK VE ÇOK MEMNUN KALDIK

Yetiştirdiği ürün hakkında bilgi veren İlhami Durmaz, şunları söyledi.

“Bu çeşidi daha önce hiç görmemiştik. Sağ olsun arkadaşın biri tavsiye etti. Tavsiye üzerine bizde diktik ve çok memnun kaldık. Bu çeşidi daha önce görmediğimiz için biz ilk başta korktuk. Ektiğimiz ürünlerin altları ve üstleri aynı irilikte. Çok güzel geliyor maşallah. Toplaması ve koparılması on numara. Göründüğü gibi hepsi aynı irilikte. Tütkünlüğü ve çiçeği çok güzel maşallah. Sezonda yeri çoğaltmayı düşünüyoruz. Dikimini tekrardan yapmayı düşünüyoruz. Hiç vazgeçilmeyecek bir çeşittir.”

Ayrıca Durmaz, ürettiğim yaptığı domateslerden memleketine de göndereceğini belirtti.

Şanlıurfalı üretici Antalya’da rekor kırdı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.