Türkiye’nin tekstil devi satıldı! Tam 455 milyon…

Türkiye’nin dev tekstil markalarından biri olan Doqu Home, 455 Milyon TL’ye Anadolu Güçbirliği Holding tarafından satın alındı.

Türkiye’nin tekstil devi satıldı! Tam 455 milyon…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doqu Home, yatak odası tekstili, banyo grubu tekstili, bebek grubu tekstili ve aksesuar ürünleriyle ev tekstili sektöründe hizmet veriyor. 

2019 yılında yapılan 30 milyon TL’lik yatırımla hizmete giren marka, bu yıl 8 Mart’ta TMSF tarafından ihale yoluyla satışa sunulmuştu. İhale süreci, TMSF fon kurulu ve Rekabet Kurumu tarafından onaylandı. Anadolu Güçbirliği Holding, ihale bedelini peşin olarak ödeyerek satın alma işlemini tamamladı.

Doqu Home, Egeli iş insanlarının kurduğu Anadolu Güçbirliği Holding tarafından 455 milyon TL’ye satın alındı.

Anadolu Güçbirliği Holding, tekstil başta olmak üzere turizm, bankacılık, marketçilik, inşaat ve taahhüt gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, 100 işadamının bir araya geldiği bir oluşum. Bu alandaki ilk örneklerden biri olan bu yapı, özelleştirilen şirketlere talip olma ve büyük ihalelere katılma amacı güdüyor.

Doqu Home'un satış işlemi, Türk iş dünyasının gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Yeni sahipleri tarafından yönetilecek olan Doqu Home, ev tekstili pazarındaki yerini korumaya devam edecek.

Türkiye’nin tekstil devi satıldı! Tam 455 milyon…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.