Şanlıurfa’da maliye denetimleri eczacıları isyan ettirdi

Türkiye genelinde Maliye Bakanlığı'nın talimatıyla başlatılan eczane denetimleri, Şanlıurfa’da eczacıların büyük tepkisini çekti. Ekonomik zorluklarla mücadele ettiklerini belirten eczacılar, denetimlerin mevcut sıkıntılarını daha da derinleştirdiğini belirterek, rahatsızlıklarını Şanlıurfa Eczacı Odası’na iletti.

Şanlıurfa’da maliye denetimleri eczacıları isyan ettirdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde vergi denetmenleri Maliye Bakanlığı’nın talimatı doğrultusunda eczaneleri denetlenmeye başladı.

Şanlıurfa’da da başlayan denetimler eczacıların tepkisine neden oldu. Denetimlerin, ekonomik kriz içindeki eczaneleri daha da zor durumda bırakacağı endişesini taşıyan birçok eczacı, sorunlarını aktarmak için Şanlıurfa Eczacı Odasında bir araya geldi.

AÇAR: MÜZAKERE EDEREK SONUÇ ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Eczacılar ile bir araya gelen Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı Süleyman Açar, görüşme sonrasında eczanelerde yapılan denetimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Eczanelerin kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirten Şanlıurfa Eczacı Odası başkanı Süleyman Açar, eczanelerin bu süreçte denetlenmesinin adil olmadığını ve öncelikle yetkili kurumlarla müzakere ederek sonuç almaya çalışacaklarını ifade etti.

Açar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Eczane ekonomilerinin neredeyse tamamen kayıt altında olduğunu, zaten zor bir süreçten geçen ve kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olan eczanelerin bu süreçte ayrıca denetlenmesinin adil olmadığını ve öncelikle yetkili kurumlarla müzakere ederek sonuç almaya çalışacağız”

Şanlıurfa’da maliye denetimleri eczacıları isyan ettirdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.