Şanlıurfa Büyüşehir’den ücretsiz yaz kampı duyurusu! Başvurular başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz yaz kampı düzenliyor. "Doğanın Kâşifleri Yaz Kampı" adıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 14-15 Ağustos tarihlerinde Bozova/Çatak ve Halfeti/İncisu bölgelerinde gerçekleşecek. Başvurular bugün başladı….

Şanlıurfa Büyüşehir’den ücretsiz yaz kampı duyurusu! Başvurular başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 7. ve 8. sınıf öğrencileri için yaz kampı gerçekleştiriyor. “Doğanın Kâşifleri Yaz Kampı” adı altında gerçekleştirilecek etkinlik, 14-15 Ağustos tarihlerinde Bozova/Çatak ve Halfeti/İncisu bölgelerinde yapılacak.

Ücretsiz olarak sunulan bu kampta, gökyüzü gözlemi, sinema etkinlikleri, kitap okuma seansları, doğa ve bilim atölyeleri, spor aktiviteleri ve çeşitli sürpriz etkinlikler yer alacak. 

Başvurular, 8-10 Ağustos tarihleri arasında alınacak olup, kontenjan sınırlı.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, öğrencilerin unutulmaz bir yaz deneyimi yaşamaları için acele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Unutulmaz Bir Yaz Kampı Deneyimi İçin Şimdi Kayıt Ol! 8 - 10 Ağustos tarihleri arasında hemen kayıt yaptırarak tamamen ücretsiz olan bu muhteşem yaz kampını kaçırma! Kapsamlı ve eğlenceli etkinlikler, doğa ile iç içe anlar ve unutulmaz anılar seni bekliyor. Gökyüzü gözlemi, sinema etkinliği, kitap okuma etkinlikleri, doğa ve bilim atölyeleri, spor aktiviteleri ve çeşitli sürprizler…Tarih:14 - 15 Ağustos 2024 Yer: Çatak/Bozova - İncisu/Halfeti Başvuru İçin: https://sbb.im/yaz-kampi Detaylı Bilgi İçin: 0530 145 69 79 Saat 08:00-17:00 arası. Bu kamp, doğa ile iç içe harika vakit geçirebileceğin, yeni arkadaşlıklar kurabileceğin ve çeşitli aktivitelerle enerjini atabileceğin eşsiz bir fırsat. Hemen başvurunu yap, yerini al ve yazın tadını çıkar! Kayıt süresi sınırlı, acele et!”

Şanlıurfa Büyüşehir’den ücretsiz yaz kampı duyurusu! Başvurular başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.