Flaş iddia: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi dönüyor?

Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan, sosyal medya üzerinden flaş bir iddiada bulundu. Aksan, il başkanının belli olmasının ardından, 14 Ağustos'taki AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü işaret ederek, “Şanlıurfa'da YRP, AK Parti'ye taşınabilir. Bir nevi yuvaya dönüş. Sürpriz gelişmeleri yakında hep birlikte göreceğiz.” dedi. Ayrıca, Aksan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile ilgili “AK Parti'ye dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Dönmemesi için bir neden var mı, neden dönmesin?” ifadelerini kullandı. Bu iddia Gülpınar’ın AK Parti'ye geçeceği yönünde ihtimalleri gündeme getirdi.

Flaş iddia: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi dönüyor?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanının belli olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici iddialarda bulundu. 

Aksan, 14 Ağustos’ta gerçekleşecek olan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü işaret ederek, “Şanlıurfa'da YRP, AK Parti'ye taşınabilir. Bir nevi yuvaya dönüş. Sürpriz gelişmeleri yakında hep birlikte göreceğiz.” dedi.

AKSAN: DÖNMEMESİ İÇİN BİR NEDEN VAR MI, NEDEN DÖNMESİN?

Aksan, ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye dönüp dönmeyeceği konusunun merak edildiğini belirterek, “Dönmemesi için bir neden var mı, neden dönmesin?” sorusunu yöneltti. 

Aksan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar'ın AK Parti'ye dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Dönmemesi için bir neden var mı, neden dönmesin? Asıl mesele Büyükşehir Belediye Başkanı olarak mı dönecek, büyükşehiri teslim edip üst bir görevle mi dönecek? Bence cevap aranması gereken asıl soru bu...”

GÜLPINAR AK PARTİ’YE DÖNECEK Mİ?

Gülpınar, AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday olmuş ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Şimdi, Aksan’ın açıklamalarıyla birlikte Gülpınar’ın yeniden AK Parti çatısı altına dönmesi konusunda çeşitli ihtimaller masaya yatırılmaya başlandı.

Ayrıca, AK Parti’de il başkanlığı görevine İlhami Günbegi’nin atanmasıyla birlikte, parti içindeki dinamiklerin nasıl şekilleneceği merak ediliyor. Ali İhsan Delioğlu’nun görevden affı istemesinin ardından yaklaşık 3 aydır vekaleten il başkanlığını yürüten Ali Acar’ın yerine geçen Günbegi ile birlikte, partideki değişimlerin önümüzdeki günlerde daha belirgin hale gelmesi bekleniyor.

Cengiz Aksan’ın iddiaları sonrası gündemi yakından takip eden  siyasetçiler ve vatandaşlar, 14 Ağustos’taki kuruluş yıl dönümünde yaşanacak olası sürprizleri merakla bekliyor.

 

Flaş iddia: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi dönüyor?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.