AK Parti Mardin İl Başkanı belli oldu: Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı isim…

Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı isim eski Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uncu, AK Parti Mardin İl Başkanlığına seçildi.

AK Parti Mardin İl Başkanı belli oldu: Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı isim…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın komşu ili Mardin’de, AK Parti İl Başkanlığı için ön plana çıkan beş isim arasında Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı isimlerden biri olan eski Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uncu da yer aldı. 

Mardin Life’da yer alan habere göre, AK Parti Mardin İl Başkanlığı için öne çıkan isimler arasında yer alan İl Başkan vekili Bülent Gözü, iş insanları Mehmet Uncu, Akif Nuhoğlu Av. Çelebi Araz, il yönetiminde yer alan Yılmaz Başboğa, Bekir Falay ilk olarak AK Parti Genel Merkezi'ne ardından da Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildikleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilen beş ismin AK Parti Teşkilatından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve bölge koordinatörü ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü bildirildi.

AK Parti Milletvekilleri ve AK Parti genel merkezi teşkilat mensuplarının teklifi ve referansı ile Mardin İl Başkanlığına eski Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uncu Mehmet Uncu’nun atandığı kaydedildi.

FOTO: MARDİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 

MEHMET UNCU KİMDİR?

Mehmet Uncu, 1985 yılında Mardin Artuklu ilçesinde doğdu. Ailesi Mardin’in köklü ailelerinden Beyt-Al Dakkak (Uncu) ailesidir. İlk ve Ortaöğretimini Mardin’de, Lise Eğitimini Mersin’de tamamladı. 2007 yılında ODTÜ İktisat bölümünden mezun olduktan sonra, Yüksek Lisans Eğitimine ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Jean Monnet Bursu ile Kalkınma alanında yüksek lisans eğitimini İngiltere University of East Anglia’da tamamladı. CEDOFED bursu ile İtalya’da girişimcilik konusunda, Young Turkey-Young America bursu ile ABD’de; British Council Bursi ile London Business School’da Sürdürülebilirlik Liderliği ve Sosyal Sorumluluk eğitimi aldı.

AK Parti Mardin İl Başkanı belli oldu: Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı isim…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.