Bu da oldu! İmam diğer imamın eşini Şanlıurfa’ya kaçırdı

Diyarbakır'da bir mahallede yaşanan olay, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. İddialara göre, mahalledeki bir camide görevli imamın eşi, başka bir camide görevli bir imam tarafından Şanlıurfa’ya kaçırıldı. Olayın ardından kadının ailesi, kaçıran imamın öldürülmesini talep ederken, araya giren kanaat önderleri durumu şimdilik yatıştırmayı başardı.

Bu da oldu! İmam diğer imamın eşini Şanlıurfa’ya kaçırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddiaya göre, Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde 4 yıldan fazla süredir görev yapan imam H.A.'nın eşi, geçtiğimiz hafta kendisi gibi imam olan A.A. tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldı. Kaçırılma olayı, mahallede büyük bir infiale neden olurken, kaçırılan kadının ailesi, kadını kaçıran kişinin öldürülmesini talep etti.

 

MAHALLEDE GERİLİM 

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, kadının ailesi, mağdur imam H.A.'ya, "Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın" diyerek sert bir şekilde talimat verdi. Olayın büyümesi üzerine, şehrin kanaat önderleri devreye girerek gerilimin yatıştırılmasına çalıştı.

 

MUHTARDAN AÇIKLAMA: EŞİ MAHALLEMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLDU

İslamköy Mahallesi muhtarı Zeynel Şeker, yaşanan olayın ardından, imam H.A.'nın mahallede çalışmaya devam etme ihtimalinin kalmadığını belirtti. Muhtar Şeker, "İmam H.A. çok sevdiğimiz bir insandı, ancak eşinin bu hareketleri mahallemize kötü örnek oldu. İmamımız çok üzgün ve psikolojik olarak bozulmuş durumda. Kendisi köyüne döndü ama geri geldi. İmamın suçu olmasa da, kendisinin mahallemizde çalışmaması için müftülüğe dilekçe vereceğiz," şeklinde konuştu.

Bu da oldu! İmam diğer imamın eşini Şanlıurfa’ya kaçırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.