Bakan Yerlikaya: 729 bin Suriyeli adresinde yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’deki Suriyeli göçmenlerle ilgili çarpıcı veriler paylaştı. AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı’nın düzenlediği İnsan Hakları Eğitim Programı’nda konuşan Yerlikaya, "3 milyon 103 bin Suriyelinin 729 bininin adresinde bulunmadığını gördük." dedi.

Bakan Yerlikaya: 729 bin Suriyeli adresinde yok

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İnsan Hakları Eğitim Programı' çerçevesinde "Sosyal Politikalar ve İnsan Hakları" konusunda sunum yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelindeki göçmenlere dair çarpıcı verileri paylaştı.

YERLİKAYA: 729 BİNİNİN BEYAN ETTİĞİ ADRESİNDE OLMADIĞINI GÖRDÜK

Yerlikaya, düzenli ve düzensiz göçmenlerle ilgili rakamların her cumartesi Göç İdaresi Başkanlığı tarafından açık kaynaklara verildiğini belirtti.  Türkiye'de bu rakamlardan katbekat düzenli ve düzensiz göçmen olduğunu söylemenin akıl tutulması olduğu değerlendirmesinde bulunan Yerlikaya "Ülkemizde düzenli göçmen sayısı, bugün itibarıyla 4 milyon 437 bin. 729 bininin beyan ettiği adresinde olmadığını gördük. Onlara 90 gün süre verdik. Türkçe, Arapça ve İngilizce uyarılar gönderdik. 90 günden sonra 2 ay daha süre veriyoruz fakat bu kez verdiğimiz tüm hizmetleri askıya alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya: 729 bin Suriyeli adresinde yok

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.