Şanlıurfaspor’un maçları bu sezon TRT’de yayınlanacak mı?

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un maçlarının yayın durumu futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yayın ihalesinin sonuçlanmasının ardından Bein Grubu, Trendyol 1. Lig’in yayın haklarını elinde bulundururken, TRT’nin bu sezon Şanlıurfaspor’un maçlarını yayınlayıp yayınlamayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

Şanlıurfaspor’un maçları bu sezon TRT’de yayınlanacak mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon yaklaşırken Şanlıurfaspor taraftarlarını ilgilendiren bir belirsizlik gündemde: Bu sezon takımının maçları TRT ekranlarında olacak mı? Trendyol 1. Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran Bein Grubu, bu yıl tüm maçları yalnızca beIN Sports’ta yayınlayacağını duyurdu. Bu durum, TRT’nin maçları ekranlara taşıyıp taşımayacağı konusunda soru işaretleri oluşturdu.

TFF’DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig’in beIN Sports’ta yayınlanacağını resmi olarak açıkladı. TFF ve Digiturk arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, beIN Sports, bu iki ligin yayın haklarına 2027 yılına kadar sahip olacak. 9 Ağustos'ta başlayacak yeni sezonda, tüm maçlar sadece beIN Sports ekranlarında olacak.

GEÇMİŞTEKİ DURUM

Önceki yıllarda, Bein Grubu yayın haklarını elinde bulundururken TRT Spor ile yapılan anlaşmalar sayesinde 1. Lig maçları ve özetleri TRT ekranlarında da izlenebiliyordu. Ancak bu yıl, mevcut durum gereği, sadece beIN Sports yayın hakkına sahip. Gelecekte TRT ve Bein arasında bir anlaşma sağlanırsa, TRT kanalları üzerinden maçların tekrar yayınlanması mümkün olabilir. Bu nedenle, Şanlıurfaspor’un maçlarının TRT’de yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz kesinlik kazanmış değil.

 

 

Şanlıurfaspor’un maçları bu sezon TRT’de yayınlanacak mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.