Şanlıurfa’da tarihi buluşma: Şanlıurfaspor ve Amedspor taraftarları barış için bir araya geldi

Şanlıurfaspor ve Amedspor taraftar grupları, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarak, geçmişte yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak amacıyla bir araya geldi. 1. Lig’de mücadele edecek olan iki takımın taraftarları, Şanlıurfa’da düzenlenen buluşmada barış mesajları verdi.

Şanlıurfa’da tarihi buluşma:  Şanlıurfaspor ve Amedspor taraftarları barış için bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfaspor ve Amedspor  taraftar grupları, geçmişte yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak ve dostluk köprüleri kurmak amacıyla Şanlıurfa’da bir araya geldi.

Bu sezon birlikte Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek Amedspor ile Şanlıurfaspor taraftar grupları örnek bir davranış sergiledi. 

Taraftar grupları, bir araya gelerek barış çağrısında bulundu. 

Amedspor’un Barikat Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Bugün Amedspor ve Şanlıurfaspor taraftarları olarak Urfa'da toplandık. Geçtiğimiz sezondan itibaren gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin sonucunda, aramızda yaşanan olumsuzlukları değerlendirerek bu sorunları aşma niyetiyle ilk adımları attık” denildi. 

Açıklamada, bu sürecin kolay olmayacağının farkında olunduğu ve hassasiyetlerin göz önünde bulundurulduğu vurgulandı. Taraftarlar, bu anlamlı adımda tüm desteklerini beklediklerini ifade etti.

Ayrıca, buluşmanın gerçekleşmesinde katkı sağlayan Barikat Riha’ya, kendilerini davet eden Şanlıurfaspor taraftarlarına ve davetlerine yanıt veren Azadi Grubu’na teşekkür ettiler.

 

Şanlıurfa’da tarihi buluşma: Şanlıurfaspor ve Amedspor taraftarları barış için bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.