Şanlıurfa'da denetimler devam ediyor!

Karaköprü zabıta ekipleri tarafından ilçede halk sağlığına yönelik yapılan denetimlerde hijyen kurallarına uymayan işletmelere cezai işlem uygulandı. Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, denetimlerde karşılaşılan manzaralarla ilgili “Yemin ederim sizleri deşifre etmeyi çok isterdim” ifadelerini kullanarak isyan etti.

Şanlıurfa'da denetimler devam ediyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla rutin denetimlerine devam ediyor.

İlçedeki fırın, imalathane gibi işletmelerde denetim yapan ekipler bu işletmelerdeki hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihi, üretim için gerekli koşulların sağlanıp sağlanmadığı, işletmelerin kurallara uyup uymadığı gibi konularda denetimlerini sıklaştırdı.

Bu kapsamda gece saatlerinde ilçede denetim yapan ekipler, özellikle zincir marketlerde karşılaşılan manzara karşısında şok oldu.

Hijyenin esamesinin olmadığı pis alanlarda ürünlerin muhafaza edildiği, ürünlerin pis kaplarda saklandığı ve ürünlerin bulunduğu alanlarda böceklerin olduğunu belirleyen ekipler kontrolü gerçekleştirilen ve kurallara uymayan işletmelere ceza yağdırdı.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, denetimlerde karşılaşılan manzaralara sosyal medya hesabından isyan etti. Satıcı, denetimlerle ilgili şu ifadeleri kullandı,

“Yemin ederim sizleri deşifre etmeyi çok isterdim. Bir laf var Altı Şişhane, üstü Tophane diye. Bazı mekanlara zabıta olarak biz içeri girerken bu mekanı denetlemeye gerek yok diye giriyoruz manzara bu şekil de görüyoruz. Denetim kararlı olunca Düzen de, hijyen de gelecek.

“Yavuz hırsız ev sahibi bastırır. Mekanlar marka, Marketler zincir olunca bizler o mekanlara gitmeyeceğimizi kimse düşünmesin. Zabıtanın görevi değil başka kurum denetler diyenlere biz halktan, haktan temiz işletme den yanayız gidin şikayet edin evin sahibini.”

Şanlıurfa'da denetimler devam ediyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.