Ehliyet almak isteyen Şanlıurfalılar dikkat! Artık zorunlu olacak

Ehliyet almak isteyen Şanlıurfalılar için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz ay yürürlüğe giren yeni yönetmelik ile ehliyet sınavlarında önemli değişiklikler yapıldı. Bu yeni düzenlemeler, adayların sınav sürecini daha zorlaştırarak dikkatlerini çekiyor.

Ehliyet almak isteyen Şanlıurfalılar dikkat! Artık zorunlu olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay yürürlüğe giren yeni yönetmelik ile ehliyet sınavlarında önemli değişiklikler yapıldı.

Yönetmelik değişikliği ile birlikte, ehliyet sınavlarının süresi 35 dakikadan 40 dakikaya çıkarıldı. Ayrıca, park manevraları ve sınav güzergahlarında köklü yenilikler gerçekleştirildi. Artık sınavlar iki farklı güzergahta yapılacak ve güzergahlar sınav sabahı kura ile belirlenecek. Önemli bir diğer değişiklik ise, sınavlarda U dönüşü yapmanın zorunlu hale gelmesi.

Dublör sorununa çözüm bulmak amacıyla, sürücü kurslarına kayıt olan öğrencilerin canlı ortamda fotoğrafları çekilerek sisteme aktarılacak. Bu yenilik sayesinde, sınavlarda başkasının yerine girmesi mümkün olmayacak ve güvenlik önlemleri artırılacak.

Uzmanlar, yeni düzenlemelerin ehliyet sınavlarını daha güvenilir hale getireceğini belirtiyor. Ayrıca, engelli sürücü adaylarına yönelik de çeşitli kolaylıklar sağlandı. Engelli vatandaşlar, artık kendi araçlarıyla sınava girebilecek, böylece sınav süreçleri daha erişilebilir hale gelecek.

Şanlıurfalı sürücü adayları, bu değişikliklere dikkat ederek sınav hazırlıklarını gözden geçirmeli ve yeni kurallara uygun şekilde çalışmalara devam etmelidir.

 

Ehliyet almak isteyen Şanlıurfalılar dikkat! Artık zorunlu olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.