Şanlıurfalılara hafta sonu zehir olacak: Saat verilerek uyarıldı

Şanlıurfa'da 4 Ağustos 2024 tarihinde 7 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi açıklandı.

5

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa ilinde planlı bir şekilde elektrik kesintileri uygulayacak. İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve mahalleler ile kesinti tarihleri ve saatleri…

SURUÇ

Kırkmağara, Akıncı, Överler, Özgedik, Dolunay, Sarım, Ağılcık, Bozköy, Oymaklı, Küçüksergen, Büyüksergen, Topçular, Yalpı mahallelerinde saat 08.00 ile 13.00 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

SİVEREK

Şekerli, Çatlı, Oluklu, Oyman, Yücelen, Çepni, Yeleken, Siverek, Uzunpınar, Yoğurtçu, Yoğunca mahallelerinde osos okuma çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesinti olacak.

HARRAN

Aydüştü, Aydınlar, Selalmaz, Meydankapı, Avlak, Aslankuyusu, Çepkenli, Göktaş, Yukarıyakınyol, Algılı, Bulgurlu mahallelerinde saat 09.00 ile 18.00 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

HALİLİYE

Kurucuk, Apalı, Ambartepe, Büyükhan, Akçamescit, Asya, Büyükhancağız, Kısas, Altıntepe, Yeşiltepe, Yeniköy, Boydere, Konuklu, Şeyhçoban, Perşembe, Kepirli, Oğulbey mahallelerinde osos okuma ve tadilat çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi yaşanacak.

EYYÜBİYE

Batıkent, Kadıkendi, Keberli, Çalışkanlar, Bozköy, Örcünlü, Köksüren, Büyükalanlı, Küçükalanlı, Hacılı, Kocaali, Yuvacık, Büyükhan mahallelerinde OSBTM'de yatırım çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi yaşanacak.

BOZOVA

Narsait, Dutluca, Ürünlü, Kırağılı, Hacıköy, Örgülü, Norçin, Deliler, Killik, Karacaören, Ortatepe, Eskin, Karapınar, Özgören mahallelerinde saat 12.00 ile 17.00 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇAKALE

Büyücek, Aşağıderen, Yukarıderen, İkizce, Hacıekber, Arıcan, Akbilek, Kayalık, Ortaderen, Aşağıbeydaş, Yeşerti, Küçük Hacıekber, Bozceylan, Sütlüce, Seferköy, Çatalhurma, Uzunyol, Sugeldi, Küplüce mahallelerinde saat 09.00 ile 18.00 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.