Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu Instagram için zaman verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Insagram’ı ne zaman açacaklarını açıkladı.

Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu Instagram için zaman verdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de geçtiğimiz gün Insatgram’a erişim engel getirilmişti. Erişim engeli getirilmesinin üzerinden yaklaşık olarak 35 saat geçmesine rağmen hala bu engel kaldırılmadı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı son açıklamayla Instagra’ma getirilen erişim engeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Uraloğlu, Instagram'ın Türkiye'deki temsilcileri ile görüşmelerin sürdüğünü, gerekli düzenlemelerin yapılması durumunda erişim engelinin kısa süre içinde kaldırılacağını ifade etti. Sosyal medya platformlarının Türkiye'nin yasal ve toplumsal hassasiyetlerine uyması gerektiğini vurgulayan Uraloğlu, "Burası bağımsız bir ülke ve herkesin kanunlara uymasını istiyoruz," dedi.

Bakan Uraloğlu konuşmasının devamında "Hassasiyetlerimiz net, eksikler belli. Bu eksiklikler giderildikten sonra engeli kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

Milyonlar merakla bekliyor! Bakan Uraloğlu Instagram için zaman verdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.