Şanlıurfa’nın o ilçesine müjde! Temeli atılıyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık yatırımları kapsamında Siverek'te 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yapımına başlanacağı belirti.

Şanlıurfa’nın o ilçesine müjde! Temeli atılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın en büyük nüfusuna sahip Siverek’te 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kısa süre içerisinde yapımına başlanacak.

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım planlamaları kapsamında bulunan Siverek 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yapılacağı yer belirlendi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, belirlenen yerde jeolojik kazılar, zemin etütleri  ve proje ihalesi süreci tamamlandığını ifade etti. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü “Sağlık Bakanlığının yatırım planlamaları kapsamında Şanlıurfa Siverek 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yapılacağı yer belirlemesi yapılmış jeolojik kazılar yapılmış, zemin etütleri bitmiş ve  proje ihalesi süreci tamamlanmıştır. Kısa süre içerisinde Yapım işi ihale süreci başlayacak olup, akabinde yer teslimi yapılacaktır. Şanlıurfa ve Siverek halkına hayırlı olsun” dedi.

Şanlıurfa’nın o ilçesine müjde! Temeli atılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.