Şanlıurfa’da İsmail Heniyye için taziye düzenlenecek

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, hayatını kaybeden İsmail Heniyye için Rabia Meydanı’ndaki Gazze Çadırı’nda taziye düzenleyecek. Taziyenin, cuma namazının ardından başlayacağı ve cumartesi günü saat 17:00’ye kadar devam edeceği bildirildi.

Şanlıurfa’da İsmail Heniyye için taziye düzenlenecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, hayatını kaybeden İsmail Heniyye için Rabia Meydanı’ndaki Gazze Çadırı’nda taziye düzenleyecek.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Platformun yaptığı yazılı açıklamada, Heniye’nin aziz bir lider, korkusuz bir mücahit ve inanmış bir mümin olduğu vurgulandı. Heniye’nin, Şeyh Ahmed Yasin ve Abdülaziz el-Rantisi’nin izinden giderek şehitler kervanına katıldığı ifade edildi. Açıklamada, Heniye’nin “Benim çocuklarımın kanı Filistin halkının kanından daha değerli değildir. Gazze’deki tüm çocuklar benim çocuklarımdır” sözlerine atıfta bulunuldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Tüm Filistin halkının başı sağ olsun,tüm Müslümanların başı sağ olsun,  Filistin’deki tüm şehitlerimizin aziz kanları, imanını muhafaza vatanını müdafaa için direnen bütün şehitlerin hatırına, Gazze’deki bu zulmü ümmetin uyanışına, Siyonist vahşetin sonuna, Nehirden Denize Özgür Filistin’e Kudüs’ün özgürlüğüne vesile kılması temennisiyle. Rabia Meydanındaki Gazze ÇadırımızdaTaziyemiz  Cuma gunu Cuma namazından sonra başlayıp Cumartesi gunu saat 17;00 ye kadar devam edecektir. Cumartesi günkü yürüyüşümüz  saat 18:de Ali Şelli Parkında toplanıp Rabia Meydanına kadar yuruyecegiz.Tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.”

 

Şanlıurfa’da İsmail Heniyye için taziye düzenlenecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.