TOKİ'den 30 ile müjde! 6 Bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenler için müjdeli haberler geldi. TOKİ, 30'dan fazla ilde 6 bin TL gibi uygun taksitlerle daire satışına başladı. Bu gelişme, özellikle büyük şehirlerde hızla artan kira fiyatları karşısında vatandaşlara büyük bir nefes aldırdı.

TOKİ'den 30 ile müjde! 6 Bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 30'un üzerinde ilde 6 bin lira gibi uygun taksitlerle daire satışına başlıyor. 

HANGİ İLLERDE SATIŞ VAR?

TOKİ'nin bu yeni projesinde daire satışının yapılacağı iller arasında Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kocaeli, Samsun, İzmir, Eskişehir, İstanbul, Manisa, Çorum, Sivas, Adana, Antalya, Muğla, Balıkesir, Denizli, Bursa, Uşak, Aydın, Kütahya, Ordu, Rize, Artvin, Elazığ, Erzincan, Osmaniye, Nevşehir, Isparta, Malatya, Van, Gaziantep ve Burdur bulunuyor. Ne yazık ki Şanlıurfa bu listede yer almıyor.

AYDIN'DA PROJE DETAYLARI PAYLAŞILDI

TOKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre, Ege Bölgesi'nde yer alan Aydın'da 980 konutluk bir proje hayata geçirildi. Bu proje kapsamında yapılan kura çekimleri sonucunda konutların yeni sahipleri belirlendi. Örnek vermek gerekirse, 2+1 dairelerin aylık taksiti 6 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin satış fiyatı ise 1 milyon 806 bin lira. Vatandaşlar, bu dairelere sahip olmak için 180 bin lira peşinat ödeyecek ve kalan tutarı 240 ay vade ile aylık 6 bin TL taksitle ödeyebilecekler.

TOKİ PROJELERİNE YOĞUN İLGİ

Son dönemde artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle uygun ödeme koşulları ve geniş konut seçenekleri, TOKİ'yi ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi haline getiriyor.

 

TOKİ'den 30 ile müjde! 6 Bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.