Faizsiz kredi için son çağrı! Banka resmen açıkladı: Son tarih bugün

Faiz ödemek istemeyenler için müjdeli haber geldi. İş Bankası, faizsiz kredi arayanların yüzünü güldüren bir kampanya başlattı. 31 Temmuz’a kadar başvuru yapan müşterilere 300 TL ile 25 bin TL arasında faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Ancak bu avantajlı fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor; çünkü başvuru için son gün bugün.

Faizsiz kredi için son çağrı!   Banka resmen açıkladı: Son tarih bugün

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş Bankası, 31 Temmuz'a kadar başvuru yapan müşterilerine 300 TL ile 25 bin TL arasında faizsiz kredi verecek. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyenler için başvuru süreci oldukça kolay.

MOBİL UYGULAMA İLE KOLAY BAŞVURU

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, İş Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabilecekler. Faizsiz kredi ödemeleri için 2-3 ay arasında vade seçenekleri sunulacak, böylece müşteriler diledikleri gibi ödeme planı oluşturabilecekler.

İLK DEFA MÜŞTERİ OLANA ÖZEL

Bu kampanya, İş Bankası mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olanlar için geçerli. 31 Temmuz’a kadar mobil uygulamadan müşteri kaydı yapanlar, 31 Ağustos’a kadar faizsiz kredi başvurusu yapabilecekler. Ancak dikkat! Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabiliyor.

DETAYLI BİLGİLER İÇİN RESMİ WEB SİTESİ

Kampanya şartları ve detayları hakkında daha fazla bilgi almak için İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen harekete geçin!

 

Faizsiz kredi için son çağrı! Banka resmen açıkladı: Son tarih bugün

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.