Şanlıurfa’nın çözülemeyen sorunu için külliye devreye girdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin illerinin elektrik sorunları için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir toplantı yapacaklarını duyurdu. Toplantıda, Şanlıurfa’nın uzun süredir çözülmeyen elektrik kesintileri ve enerji altyapısı sorunları gündeme getirilecek.

Şanlıurfa’nın çözülemeyen sorunu için külliye devreye girdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın elektrik sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşülecek. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin illerinin elektrik sorunlarını ele almak üzere önemli bir toplantının gerçekleştirileceğini açıkladı.

Vekil Dusak, toplantının 31 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılacağını belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak

Toplantıya, ilgili illerin milletvekilleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, DSİ Genel Müdürü, EPDK Başkanı, TEDAŞ Genel Müdürü ve Dicle Elektrik A.Ş. Genel Müdürü’nün katılacağı ifade edildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

 “Yarın (31.07.2024) Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin illerinin elektrik sorunlarını görüşmek üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz başkanlığında bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıya, ilgili illerin milletvekilleri, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, DSİ Genel Müdürü, EPDK Başkanı, TEDAŞ Genel Müdürü ve Dicle Elektrik A.Ş. Genel Müdürü katılacak. Şanlıurfa milletvekilleri olarak, enerji kesintileri sebebiyle hemşehrilerimizin yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları dile getireceğiz. Enerji kesintilerinin bir an önce çözülmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz”.

 

Şanlıurfa’nın çözülemeyen sorunu için külliye devreye girdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.