Gazete İpekyol’un başarısı resmen tescillendi

Şanlıurfa’da yüzlerce haber sitesinden sadece ikisi ilan yayınlama hakkı kazandı. Bunlardan birisi güvenilir haberin kaynağı olan Gazeteİpekyol.com oldu.

Gazete İpekyol’un başarısı resmen tescillendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde hızlı ve güvenilir haberlere ulaşmak, bilgi edinme süreçlerimizi köklü bir şekilde değiştirmiştir. İnternetin yükselişiyle birlikte, haber siteleri, son dakika gelişmelerine anında erişim sağlamada kritik bir rol oynamaktadır. 

Ancak bu durum, sayıları 400’ü aşan haber sitesi enflasyonunu da beraberinde getirdi. Bu bağlamda, Türkiye genelinde benzer bir durum yaşanırken, devlet “İnternet Kanunu” kapsamında bazı düzenlemelere gitmiştir. Bu düzenlemelerle, hak eden haber sitelerine, gazetelere uygulanan ilan yayınlama fırsatları tanınmıştır. Ancak, gazetecilikten uzak, yeterli yatırımı yapmayan ve işi ciddiyetle yürütmeyen sitelerin elenmesi için katı kriterler belirlenmiştir. Bu kriterler arasında haber merkezinin fiziksel özelliklerinden, çalışanların diplomalarına, haberlerin özgünlüğünden günlük ziyaretçi sayısına ve tıklama oranlarına kadar birçok unsur yer almıştır.

Yıllardır güvenilir haberin kaynağı olan Gazeteİpekyol.com, bu kriterlerin tamamını karşılayarak Basın İlan Kurumu’na (BİK) bağlı ilan yayınlama hakkı kazanan iki siteden biri olmayı başardı. Diğer site ise Urfanatik oldu.

GÜVENİLİR HABERİN ADRESİ ARTIK DAHA DA GÜÇLÜ

İpekyol Medya Grubu bünyesinde bulunan ve kentin en iyi gazetecilerini bir araya getiren Gazeteİpekyol.com, ilan yayınlama hakkını elde ettikten sonra Şanlıurfa ve çevresindeki son dakika gelişmelerini daha hızlı ve güvenilir bir şekilde okuyucularına aktarmayı amaçlıyor. 

Okuyucularının sürekli desteğiyle, özellikle özel haberler alanında iddialı olan Gazete İpekyol, bu alandaki çalışmalarını da artırmış durumda. Güçlü sosyal medya hesapları aracılığıyla, kentin tanıtımına katkıda bulunacak videolu özel haberler paylaşmanın yanı sıra, kentteki sorunların çözümüne dair eksikleri daha görünür kılmayı sürdürüyor.

 

Gazete İpekyol’un başarısı resmen tescillendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.