LGS 1. nakil sonuçları açıklandı

Öğrenciler ve veliler için heyecan dolu bir bekleyiş sona erdi. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinde erişime açtı.

LGS 1. nakil sonuçları açıklandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrenciler ve veliler için heyecan dolu bir bekleyiş sona erdi. Millî Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinde erişime açtı. 22 Temmuz’da duyurulan yerleştirme sonuçlarının ardından, bugünkü gelişme öğrencilerin liseye yerleşme süreçlerini bir adım daha ileri taşıdı.

Birinci nakil sonuçlarının ardından, gözler şimdi ikinci nakil tercih başvurularına çevrildi. Bu başvurular 29 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 5 Ağustos'ta ilan edilecek. İkinci nakil sonuçlarının açıklanmasının ardından, 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlar için başvurular kabul edilecek. Bu süreç, hiçbir yere yerleşemeyen öğrencilerin il veya ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirilmesini sağlayacak. Böylece, 16 Ağustos’ta yerleştirme süreci tamamlanarak, öğrencilerin liseye geçiş heyecanı nihayet son bulacak.

Öğrenciler ve veliler, bu dönemdeki gelişmeleri yakından takip ederek, yeni eğitim yolculuklarına adım atmak için sabırsızlanıyor.

 

LGS 1. nakil sonuçları açıklandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.