İcralık araçlar yarı fiyatına satılıyor

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki durdurulamayan artış, vatandaşları icra ihalelerine yöneltti. Şanlıurfa'da da bu durumdan nasibini alanlar, piyasanın çok altında fiyatlarla araç sahibi olma şansı yakalıyor. Şanlıurfa’da fiyatı 50 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen çok sayıda icralık araç açık artırma ile satılacak. İşte fiyatı 50 bin TL'den başlayan kapış kapış giden o otomobiller...

5

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki artış, vatandaşları alternatif arayışlara itti. İşte bu arayışa çözüm sunan icralık araç satışları, Şanlıurfa'da da yoğun ilgi görüyor. 50 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla yüzlerce araç, açık artırma yoluyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

HASARLI VE ÇALIŞIR DURUMDAKİ ARAÇLAR FARKLI FİYATLARLA ALICI BEKLİYOR

İcra kapsamında satışa sunulan araçlar arasında hasarlı ve çalışır durumdaki modeller yer alıyor. Hasarlı araçlar yedek parça ihtiyacı olanlar için cazip bir seçenek sunarken, sağlam araçlar ise yeni bir araba arayanlar için uygun fiyatlı bir alternatif oluşturuyor.

AÇIK ARTIRMA SİSTEMİYLE KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Fiyatları piyasa değerinin altında olan bu araçlar, açık artırma yoluyla satılıyor. Bu sayede, alıcılar en yüksek teklifi veren kişi oluyor ve araca sahip olma şansı yakalıyor.

İŞTE ŞANLIURFA İCRA KAPSAMINDA SATILAN BAZI ARAÇLAR VE FİYATLARI: