Şanlıurfalı sanatçı torunlarıyla hasret giderdi

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kalp ameliyatının ardından sağlığına kavuşarak, Çeşme'de oğlu İdo ve ikiz torunlarıyla bir araya geldi. Tatlıses'in keyifli anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Şanlıurfalı sanatçı torunlarıyla hasret giderdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftalarda kalp ameliyatı olan ve kısa sürede sağlığına kavuşan Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ailesiyle buluşarak hasret giderdi.  Oğlu İdo'nun ikiz oğulları Emir ve Ayel ile bir araya gelen Tatlıses, bu mutlu anları sevenleriyle paylaştı.

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 11 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konserinde, sevenlerinden helallik istemesinin ardından kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat oldu. 

Ameliyatın ardından kısa sürede sağlığına kavuşan Tatlıses, ailesiyle buluşmak için Çeşme'ye gitti.

Oğlu İdo, gelini ve torunlarıyla bir araya gelen  Tatlıses, ikiz torunları Emir ve Ayel'i omzuna alarak keyifli anlar yaşadı. Bu mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşan İdo Tatlıses, takipçilerine duygusal anlar yaşattı.

Torunlarıyla bir araya gelen İbrahim Tatlıses'in neşeli halleri ve sağlıklı görüntüsü, sevenlerini sevindirdi. Ünlü sanatçının bu keyifli anları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

Şanlıurfalı sanatçı torunlarıyla hasret giderdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.