Şanlıurfa milletvekili: Sizin derdiniz depremzedeler değil

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un başkanlık ettiği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar’a yer verilmemesi tartışmalara neden oldu. DEM Parti Milletvekili Dilan Kunt Ayan da, "Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ve muhalefeti tanımayacaksınız, sonra da depremzedelerin sorunlarını çözüyormuş gibi görüntü vereceksiniz. Bu tekçi, rantçı zihniyetinizi kabul etmeyeceğiz!" dedi.

Şanlıurfa milletvekili: Sizin derdiniz depremzedeler değil

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlık ettiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a yer verilmemesi, siyasi tartışmaları beraberinde getirdi.

 Toplantıda yaşanan bu durum, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilli Dilan Kunt Ayan tarafından da sert bir şekilde eleştirildi.

“BU BAKAN NE YAPIYOR ŞİMDİ?”

Vekil Ayan, yaptığı açıklamada, "Kim şu an Çevre Bakanı? 20 milyonluk İstanbul hayır dedi. Bu kişi bizim belediye başkanımız olamaz dedi. Siz ne yaptınız? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı yaptınız. Bu bakan ne yapıyor şimdi? İl il geziyor. Adıyaman’a gitti. Depremle ilgili Adıyaman’ı toplayacak. Heyetini topluyor, kim var bu heyette? Oranın belediye başkanı, oranın iktidar ve muhalefet milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları. Sonra geldi Urfa’ya. Depremlerle ilgili yapacağı toplantıda ne yaptı? Hazmedemediği için Urfa’yı... Ne 350 bin kişinin iradesi olan Büyükşehir Belediye Başkanını çağırdı. Ne 7 tane kazanmış olduğumuz ilçe belediye eşbaşkanlarını çağırdı, ne de muhalefet vekillerini çağırdı" ifadelerini kullandı.

“URFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NI TANIMAYACAKSIN”

Ayan, sözlerine şöyle devam etti:

"Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı’nı tanımayacaksın, Urfa’nın AK Parti’li olmayan ilçe belediyelerini tanımayacaksın, muhalefet vekillerini tanımayacaksın gidip o divanlarda görüntü vereceksin. Sizin derdiniz depremzedelerin konut sorunlarını çözmek, halkın derdine çözüm bulmak değil o divanlarda görüntü vermek. Bu tekçi, rantçı zihniyetinizi kabul etmeyeceğiz!".

Şanlıurfa milletvekili: Sizin derdiniz depremzedeler değil

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.