Uzmanlar açıkladı! Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin dışında Türkiye’nin geri kalanı rahatlayacak

Şanlıurfa serinleme ve yağış haberlerinden mahrum kalacak. Cuma günü birçok bölgede beklenen serinleme yaşanırken, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin gibi illerde sıcaklıkların yüksek seyretmeye devam edeceği bildirildi. Şanlıurfa'da yaşayanlar bir süre daha sıcak hava nedeniyle rahat uyku çekemeyecek.

Uzmanlar açıkladı! Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin dışında Türkiye’nin geri kalanı rahatlayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Meteoroloji uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre, Türkiye genelinde önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor.

Ancak aynı durum Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan Şanlıurfa, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt ve Şırnak gibi iller için geçerli değil. 

Maalesef bu illerimizde hava sıcaklıklarının yüksek devam etmesi bekleniyor... Bu illerimize bir süre daha sıcak havalar nedeniyle rahat uyku yok.   

Türkiye genelinde beklenen serinleme haberi, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde kısmen gerçekleşecek. Meteoroloji uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre, bu bölgelerdeki vatandaşlar yağış ve serinleme ile birlikte cuma günü rahat bir uyku çekebilecek. Ancak aynı durum Güneydoğu Anadolu için geçerli değil.

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen'in yaptığı açıklamaya göre, Çarşamba günü itibariyle Güney Ege ve Güneydoğu Anadolu dışında aşırı sıcaklar geri çekiliyor. Kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıklar 3-4 derece azalacak. Bu hafta Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'da Pazar gününe kadar yerel yağışlar bekleniyor. Doğu Akdeniz'de ise Mersin ve Adana'da kuvvetli yağışlar öngörülüyor.

Uzmanlar açıkladı! Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin dışında Türkiye’nin geri kalanı rahatlayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.