Başkan Gülpınar yine gündem oldu: Zeynel beyin işi ise facia

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yaptığı bir konuşma gündem oldu. Gülpınar, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül döneminde, daire başkanlarının X platformunda büyükşehir ve belediye başkanının hesapları için beğeni ve retweet raporu oluşturduklarını belirtti.

5

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuştu. 

Toplantıda birçok konuya değinen ve çarpıcı açılamalarda bulunan Gülpınar’ın programda yaptığı bir konuşma ise sosyal medyada gündem oldu. 

Gülpınar eski Başkan Zeynel Abidin Beyazgül döneminde X platformunda daire başkanlarının büyükşehir ve belediye başkanının hesapları için beğeni ve retweet raporu oluşturduklarını belirtti.

Rapor çalışanlardan birinin dolabında bulduğunu söyleyen Gülpınari, şu ifadeleri kullandı:

“Bakın bir şey göstereceğim. Bir arkadaşımızın dolabında bu dosyayı bulduk. Ne Yazıyor?... Nisan 2021, sayın başkan ve büyükşehir belediye retweet ve beğeni raporu daire başkanları. 

Şimdi bakın daire başkanlarının çetelesi tutulmuş. Hangi daire başkanları kaç beğeni yapmış, kaç retweet yapmış… Bazıları sınıfta kalmış 0 beğeni yapmışlar ayıp etmişler. Yani hem dai,re başkanı olacaksınız hem de me retweet ne de beğeni yapacaksınız. Çok önemli bu konu çünkü daire başkanlarının böyle bir misyonu da olması lazım yani. 

Ben inanmıyorum Zeynel beyin böyle bir talimat verdiğine. Kesinlikle benim tanbıdığım bildiğim Zeynel bey böyle bir talimatı vermez. Kim yaptı bunu, bir işgüzar yaptı kendi kafasına göre. Belki Zeynel beye yaranmak için, belki gözüne girmek için. Ya peki niye ben bu adamı savunayım ki. Zeynel bey bir talimat verdiyse facia ama yine söylüyorum inanmıyorum, kesinlikle bu bir işgüzarın işi. Yani demek ki sizden habersizde birileri bu işleri yapabiliyor. Her şeyi sahiplenmeye gerek yok. Ben yardım almadım işte hak etmeyene vermedik. Bizde, 500 küsürlük liste var verilmiş işte. Yarın benim de başıma gelebilir. Birileri çıkıp benden habersiz saçma sapan bir şey yapabilir. Benim bunu savunmama gerek yok. 7 bnine yakın personelin çalıştığı bir yerde herkes sütten çıkmış ak kaşık değil ki.