Nuri Alço bile günümüz kadın-erkek ilişkilerine isyan etti! “Rol icabı seviştim ama yan gözle bakmadım"

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan ve gazoz denildiğinde akla gelen Nuri Alço, Yeşilçam günlerini ve o dönemdeki sanatçıları övgüye boğarken, günümüzdeki kadın-erkek ilişkilerini ise sert bir şekilde eleştirdi. Alço,” Bizde öyle set aşkları falan olmazdı, ölene kadar dosttuk. Daldan dala konan, sürekli partner değiştiren sanatçılar değildik.” dedi.

Nuri Alço bile günümüz kadın-erkek ilişkilerine isyan etti! “Rol icabı seviştim ama yan gözle bakmadım"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Nuri Alço, eski günleri mumla andığını ve o dönemdeki dostlukların günümüzde bulunmadığını savundu. Yeşilçam günlerini ve o dönemdeki sanatçılardan övgüyle bahsederken, günümüzdeki kadın-erkek ilişkilerini eleştirdi.

Yeşilçam'ın sadece filmleriyle değil, topluma sunduğu yaşam tarzıyla da örnek teşkil ettiğini savunan Alço, rol icabı Türkiye'nin en güzel kadınlarıyla sevişse de hiçbirine yan gözle bakmadığını ifade etti.

Posta Gazetesine konuşan Alço, "Bizde öyle set aşkları falan olmazdı, ölene kadar dosttuk. Daldan dala konan, sürekli partner değiştiren sanatçılar değildikYeşilçam topluma yaşamıyla da örnekti. Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama hiçbirine yan gözle bakmadım" diyor.

TÜRKAN ŞORAY VE FATMA GİRİK'E ÖVGÜ

Alço, Türkan Şoray ve Fatma Girik gibi dönemin önemli isimlerini övgüyle anarak, "Eski günleri mumla arıyorum" diyerek Yeşilçam'ın kaybolan değerlerine vurgu yaptı. Alço'nun bu sözleri, Yeşilçam'ın altın çağını özleyen ve günümüzdeki sanat camiasında eksikliğini hissettiği bazı değerleri dile getirdi.

SAĞLIK SORUNLARI AŞILMAYA BAŞLADI

Bir süre önce sağlık sorunları yaşayan usta sanatçı, sevenlerini korkutsa da sağlığını hızla geri kazandı. Bu haber, Alço'nun hayranlarını sevindirdi.

Nuri Alço bile günümüz kadın-erkek ilişkilerine isyan etti! “Rol icabı seviştim ama yan gözle bakmadım"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.