Şanlıurfa’daki marketten rafları boşaltacak kampanya! 1 alana 1 bedava…

Migros, Şanlıurfa'daki ve diğer illerdeki şubelerinde 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Bu kampanyada rafları boşaltmaya kararlı olan Migros, indirimli ürünler ve tek fiyat uygulamasıyla da dikkat çekti.

Şanlıurfa’daki marketten rafları boşaltacak kampanya! 1 alana 1 bedava…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Migros, alışveriş tutkunları için çeşitli ürünlerde büyük indirim kampanyası başlattı. "1 Alana 1 Bedava" kampanyası, hem mağazalarda hem de online platformlarda 24 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu hafta boyunca, şarküteri ürünlerinden gıda maddelerine kadar geniş bir yelpazede alışveriş yapanlar büyük tasarruf sağlayabilecek.

Özellikle Polonez markasının hindi salam ve piliç füme çeşitleri, kampanya kapsamında ikinci ürünü bedava sunuyor. Örneğin, Polonez Hindi Parça Etli Salam 90g için bir alana bir bedava fırsatı geçerli olacak. Ayrıca, yağlar ve gıda maddeleri de kampanya kapsamında cazip indirimlerle sunulacak. Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe gibi ürünlerde de ikinci ürün bedava fırsatı bulunuyor.

Migros ayrıca sanal market uygulamasında da farklı kampanyalar düzenliyor. Örneğin, deterjanlar için "2 Al 1 Öde" ve yoğurtlarda yüzde 25 indirim gibi özel fırsatlar mevcut. Crocs markalı ürünlerde ise yüzde 20 indirim sunuluyor.

Migros'un bu geniş kapsamlı indirim kampanyası, tüketicilere çeşitli ürünlerde avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

 

Şanlıurfa’daki marketten rafları boşaltacak kampanya! 1 alana 1 bedava…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.