Şanlıurfa'da en kritik yerde görevdeydi! Yeni görevine başladı: “Rabbim utandırmasın”

Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak Suriye'de Tel Abyad'dan sorumlu koordinatör vali yardımcısı görevini yürüten Oğuzhan Erdi Atak, yeni görevine Yalova'nın Çınarcık ilçesinde başladı. Atak, Çınarcık Kaymakamı olarak atanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Görevimize başladık Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da en kritik yerde görevdeydi! Yeni görevine başladı: “Rabbim utandırmasın”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak Suriye'de Tel Abyad'dan sorumlu koordinatör vali yardımcısı görevini yürüten Oğuzhan Erdi Atak, Yalova Çınarcık Kaymakamı olarak atandı.

Oğuzhan Erdi Atak, yeni görevine başladı. 

Oğuzhan Erdi Atak sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

 “Görevimize başladık Rabbim utandırmasın Çınarcık”. 

Atak’ın yerine Tel Abyad’dan sorumlu koordinatör vali yardımcısını da Vali Hasan Şıldak tarafından yapılacak görevlendirmeyle belirlenecek.

OĞUZHAN ERDİ ATAK KİMDİR?

1992 yılında Erzurum Şenkaya'da doğan Oğuzhan Erdi Atak, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamladı. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Atak, 105. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine hak kazandı.

Şanlıurfa Kaymakam Adaylığı ile başlayan kariyerinde ilk refikliğini Gaziantep Nizip'te, ikinci refikliğini ise Giresun Tirebolu'da tamamladı. 7 Kasım 2017 tarihli Bakanlık Kararı ile Piraziz'e Kaymakam Vekili olarak atandı. 26 Ekim 2019 tarihli kararnamede asaleten Gökçebey Kaymakamı olarak görev yaptı. 23 Temmuz 2020 tarihli kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine getirilen Atak, 2024/187 sayılı kararla Yalova Çınarcık Kaymakamı olarak atandı.

 

 

Şanlıurfa'da en kritik yerde görevdeydi! Yeni görevine başladı: “Rabbim utandırmasın”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.