Urfalı sanatçının ameliyat sonrası ilk sözü: Allah bitti demeden bitmez

Geçtiğimiz günlerde konser sırasında ciddi bir ameliyat geçireceğini açıklayan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, sevenlerinden helallik istemişti. Geçirdiği “kalp kapakçığı” ameliyatı sonrası taburcu olan Tatlıses ilk açıklamasında gözyaşlarına hakim olamayarak, “Allah bitti demeden bitmez” ifadelerini kullandı.

Urfalı sanatçının ameliyat sonrası ilk sözü: Allah bitti demeden bitmez

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, 20 yıl aradan sonra konser verdiği Harbiye'de sevenlerini üzen bir haber vermiş, kalp kapakçığı ameliyatına gireceğini söyleyip gözyaşlarını tutamayarak helallik istemişti.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından birçok ameliyat geçiren 'İmparator' lakaplı Şanlıurfalı İbrahim Tatlıses, iki buçuk saat süren başarılı ameliyatın ardından tedbir amaçlı bir süre yoğun bakıma alınmıştı.

Tatlıses’in çocuklarından Ahmet, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde’nin babalarını görmek için hastaneye geldiği aktarılmıştı.

Operasyon sonrası Tatlıses'in yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alındığı bilgisi geldikten sonra ünlü sanatçının son durumu merak konusu oldu.

“ALLAH BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Ünlü sanatçının ilk sözleri, "Allah bitti demeden bitmez!" oldu. Hastaneden taburcu olan Tatlıses, yine gözyaşlarına hakim olamadı.

Urfalı sanatçının ameliyat sonrası ilk sözü: Allah bitti demeden bitmez

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.